Βασικές πληροφορίες
Όνομα εταιρείας:
Dongguan Lintai Luggage Co., Ltd.
Είδος Επιχείρησης:
Κατασκευαστής
Μάρκες:
BBKE
Αριθμός Υπαλλήλων:
50~100 άνθρωποι
Ετήσιες πωλήσεις:
US$ 2000000 - US$ 2500000
Ιδρύθηκε Έτος:
2010
Εξαγωγή pc:
80% - 90%
Πληροφορίες εργοστασίων
Κύρια Αγορά:
Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Περιγραφή Εταιρείας
Η Co. αποσκευών LinTai Dongguan, ΕΠΕ έχει καθιερώσει στο έτος 2010, που βρίσκεται στη επαρχία Γκουαγκντόνγκ πόλεων Dongguan κωμοπόλεων Houjie., Η σημαντική επιχειρησιακή σειρά μας: όλη η ποικιλία της περίπτωσης της EVA, όπως η περίπτωση εργαλείων, η περίπτωση υπολογιστών, η περίπτωση αποθήκευσης, η περίπτωση ακουστικών, η υπόθεση κ.λπ. αεροσκαφών κηφήνων.

Έχουμε την κατοχή του φορμάροντας εργαστηρίου συμπίεσης, ράβοντας εργαστήριο, τμήμα συσκευασίας, τμήμα επιθεώρησης, τι είναι περισσότερος, εμείς έχουμε την επαγγελματική ομάδα που ακολούθησε τις διαταγές των πελατών, περιλαμβάνει το σχεδιαστή, πρόσωπο τεχνικής, έρευνα & αναπτύσσει το τμήμα, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και το τμήμα πωλήσεων Δεχόμαστε τη διαταγή OEM&ODM και έχουμε το εμπορικό σήμα μας «BBKE “και «贝贝壳».

Το εργοστάσιο έχει καλύψει την περιοχή του 2000 ㎡, 300㎡warehouse και 300㎡half-έτοιμη αποθήκη εμπορευμάτων αποθεμάτων Το εργοστάσιό μας έχει περάσει μέσω της επιβεβαίωσης συστημάτων του ISO με sclerometer, τους παχυμετρικούς διαβήτες και τα εργαλεία δοκιμής ανιχνευτών βελόνων κ.λπ.

Παρευρισκόμαστε σε κάθε υπερπόντιο δίκαιο όλοι προηγούμενοι: όπως η έκθεση δώρων της Ιαπωνίας, HKTDC, ΗΠΑ CES, γερμανικό IFA, γαλλική έκθεση, έκθεση φθινοπώρου της Αγγλίας. Η κύρια oversea αγορά μας στην αγορά της Ευρώπης & της Αμερικής, της Ιαπωνίας και της Κορέας. Επιχείρηση έμφαση στον ποιοτικό έλεγχο, ποιότητα είναι η βασική για την επιχειρησιακή επιβίωση .high - τα ποιοτικά προϊόντα προσέλκυσαν τα μάτια των παλαιών & νέων πελατών σε μας.

Η επιχείρηση ασκεί τους κανόνες χορηγώντας τη ανθρώπινη φύση και μεγαλώνει με τους συνεργάτες της, προσοχή επιχείρησης για τον εργάτη της, ο εργάτης καταβάλλει πολύ προσπάθειες να τελειώσει την αποστολή παραγωγής.
Πιστοποίηση
Πρότυπο : ISO9001:2008 Αριθμός : 02816Q1152R0M Ημερομηνία λήξης : 2018-09-15
Πρότυπο : Test Reports Ημερομηνία Έκδοσης : 2018-04-17
Πρόκειται εδώ να βοηθήσουμε όλη την ημέρα, κάθε ημέρα.
Μας δώστε μια κλήση
0086-769-81550636
Σπίτι
Όλα τα Προϊόντα
Περίπου εμείς
επαφή
Αίτηση κράτησης
Γλώσσα αλλαγής